Arsip | Super Junior RSS feed for this section

The Best World Cup Song Is Super Junior’s [Victory Korea]

14 Jun

Yup, lagu [Victory Korea] milik Super Junior terpilih sebagai lagu World Cup terbaik tahun ini 🙂 Dae Han Min Guk hwaiting~!!

Baca lebih lanjut

#Protect Super Junior!

31 Mei

I dont know why but it’s been trending on Twitter for hours already. Why? What happened to our Super Junior? Baca lebih lanjut

Leeteuk Said He Didn’t Like Wondergirls?

31 Mei

Euhahaha sorry for spamming with Teukie’s related posts ^^ (I love this guy thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ t much kkkkkk).

Wondergirls’ Yeeun said that she didn’t have a good first impression on Teukie ^^. Quoted from DKPOPNEWS :

On a recent recording of MBC Lee JaeSuk and Kim WonHee’s Come to Play, Wonder Girls‘ YeEun revealed her first impression of Super Junior’s Leeteuk.

This episode was a special idol-packed episode with the Wonder Girls and Super Junior’s Heechul, Leeteuk, ShinDong, DongHae, and KyuHyun.

YeEun took this opportunity to reveal her first impression of Super Junior’s leader, Leeteuk, saying, “Our stylist during our Tell Me promotions passed by Super Junior’s waiting room when she heard Leeteuk say, ‘I don’t know why you like the Wonder Girls’. Our furious stylist then told us what he said so my first impression of Leeteuk wasn’t good.”

A flustered Leeteuk quickly replied, “This is a big misunderstanding. I have a Wonder Girls poster on my bedroom window. If I really didn’t like the Wonder Girls back then, I probably changed my mind right after.”

Euhahahaha xD Poor Teukie got misunderstood kkkkkk~ I’d like to watch this show to see how Teuk’s flustered face look like eukekekeke xD must be cute as hell awwwwwww~ my Teuk!! ❤ ==” (sorry for being such a fan girl)

Leeteuk Is A Fan Of Sunye?

31 Mei

Noooooooooo T.T

Read here.

Leeteuk is a fans of many girls kkkkkk xD he said before that he likes Yoona, and now he said he likes Sunye too? D< Teuk, why do u always tease me? didnt you propose me for a marriage just a while ago? *murdered by ELFs kkkk*~ but really T.T that makes me super jealous…. Haiks~ why do i fall for a guy who’s impossible for me to get XD kkkkk~ anyhoo, Teuk sure have HIGH taste in women ==” Yoona is arguably the most attractive member of SNSD (for me it iss and always be Kim Taeyeon) while Sunye is no doubt the prettiest in WG (well, for me).

KKkk i’m quoting allkpop “That’s kind of hilarious to imagine considering the fact that at the time, she was in elementary school and he was in high school.” —> eukekekekeke xD my cute adorkkable pedobear Teuk!! ❤

PS : I’d rather the photo above be :

kkkk xD ELFs, don’t kill me~ kkkk

Leeteuk To Join Army Next Year?

24 Mei

T_T Oppa, noo~! huff, but as a Korean man..I guess you should do that…

Baca lebih lanjut

Super Junior Wins Music Bank With [Bonamana] !!

21 Mei

kkk ^^ long time not updating, kinda miss my dear blog kkkk~ anyway SUJU WON MUBANK !! actually, no surprise there ^^ it would be questionable if they didnt kkkk…

Baca lebih lanjut

Shindong’s Marriage Proposal!

14 Mei

^^ Shindong Oppa, woah! Your girlfriend is cuuuute~!!

Baca lebih lanjut

Super Junior’s [BONAMANA] Full Album

13 Mei

SuJu baru saja merilis full audio dan full MV dari hit track mereka, [BONAMANA]. Album ke-4 SuJu mencapai angka 200,000 copy pre-order, dan hari ini full albumnya sudah dirilis ^^. SuJu is sooooo gonna own this month (and maybe months ahead), so check the full album below:

Baca lebih lanjut

Super Junior Releases [BONAMANA], Hits #1 Instantly!!

10 Mei

Artis yang comeback-nya yang paling ditunggu-tunggu tahun ini, Super Junior, telah merilis title track dari album ke-4 mereka, [Bonamana]. Hanya dalam waktu 1 jam setelah rilisnya, lagu ini langsung menduduki tempat pertama di chart Cyworld, dan menjadi keyword yang paling banyak dicari di Naver dan Nate!

Baca lebih lanjut

Super Junior Releases [Miinah] Teaser MV!!

7 Mei

Gyahh!!! it’s almost here! ^^ the comeback of our super oppas!!

Baca lebih lanjut

Shindong Wants To Get Married And Have Kids

6 Mei

Shindong yang menjadi MC di acara MBC [BoBoBo] menjawab wawancara singkat mengenai perannya sebagai MC selama 3 tahun ini.

Baca lebih lanjut

Leeteuk & Eunhyuk’s Sukira Transcript 100423-100429

6 Mei

100426 LeeTeuk yang punya karakteristik SoYangIn

LT : Hari ini aku melakukan hal yang konyol. Aku pergi ke Rumah Sakit Tradisional China untuk mendapatkan perawatan akupuntur di pinggangku. Dokternya bilang tipe tubuhku adalah “SoYangIn” jadi aku tidak boleh makan ayam atau daging-dagingan semacamnya. Baca lebih lanjut

Kangin’s Message To Fans, Enlist In Military In October

5 Mei

Kangin telah dipastikan akan mengikuti wajib militer pada bulan Oktober 2010 mendatang. Baca lebih lanjut

Who Has The Most Follower On Twitter?

4 Mei

Kalo yang udah jadi follower-nya Donghae Super Junior di Twitter pasti udah gak asing lagi dengan foto di atas ^^ Soalnya itu foto yang diupload Donghae ke Twitpic-nya ^^. Tapi chingu, penasaran gak siapa seleb KPOP yang punya follower terbanyak di Twitter? ^^

Baca lebih lanjut

Super Junior’s Comeback With Only 10 People

4 Mei

Idol group Super Junior yang akan meluncurkan album baru mereka pada tanggal 13 Mei telah dipastikan akan mengadakan comeback tanpa Kangin, Ki Bum, dan Hankyung (Hangeng).

Baca lebih lanjut

April’s Top Ten Dancers

2 Mei

Netizens di Korea mengadakan sebuah poll untuk mengetahui dancers terbaik untuk bulan April 2010 ^^. Check out the list of winners :

Baca lebih lanjut

Super Junior On Sukira

1 Mei

Sukira Transcripts 2010.03.12-25 & 2010.04.02-08

Baca lebih lanjut

Heechul Misses Hankyung

28 Apr

Member Super Junior, Heechul, baru-baru ini mengupdate minihompynya. Meskipun gak secara langsung menyebutkan nama Hankyung, tapi dari deskripsi yang ditulis Heechul aja kita sudah bisa tahu siapa orang yang dia maksud : Baca lebih lanjut

Predebut Videos of SME Artists!

27 Apr

Check out SuJu, SNSD, and DBSK predebut videos below 🙂 : Baca lebih lanjut

Super Junior To Drop New Album On May + Sung Min Joins Twitter ^^

19 Apr

Yep, sudah dikonfirmasi, bahwa Super Junior akan meluncurkan album terbaru mereka pada bulan Mei mendatang, yang berarti SuJu akan bersaing dengan comebacknya Wondergirls, Son Dam Bi, dan SS501.

Baca lebih lanjut